Haussa vastaava varhaiskasvatuksen opettaja Päiväkoti Tenavatalliin!

Työn kuvaus

Etsimme Kannuksen Eskolassa toimivaan Päiväkoti Tenavatalliin vastaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa. Tällaista päiväkotia et löydä muualta! Päiväkoti Tenavatallia pyörittävä, vuonna 2013 perustettu Eskolan Kyläpalvelu Oy on yhteiskunnallinen yritys. Se tarkoittaa, että toiminnasta saatavat voitot käytetään 100% kylän palveluiden kehittämiseen.

Tenavatallilla on mukavat väljät tilat monipalvelukeskus Eskola-talolla. Tarjoamme laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta luonnonkauniissa kyläympäristössä. Työpaikkamme vahvuutena on lämminhenkinen, perheenomainen ilmapiiri. Eskolan Kyläpalvelu Oy:n työntekijät ovat samaa tiimiä riippumatta osastosta.

Vastaava varhaiskasvatuksen opettaja suunnittelee ja toteuttaa päiväkodin arkea varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti yhdessä päiväkodin henkilöstön kanssa ja pitää yhteyttä Eskolan Kyläpalvelu Oy:n hallitukseen sekä sidosryhmiin. Työssä on sopivasti vapautta ja vastuuta.

Valittavalla henkilöllä tulee olla kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tai -sosionomin tehtävään, mutta otamme vastaan hakemuksia myös muilta. Tärkeimmät ominaisuudet valittavalta ovat varhaiskasvatuksen ammattitaito, asiakaspalveluhenkisyys, luotettavuus ja hyvät tiimityötaidot. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan ennen hakemuksen jättämistä - näet omin silmin, millaisesta paikasta on kyse!

Tervetuloa mukavaan joukkoomme!

 

Löydät paikkailmoituksen ja hakuohjeet tästä.