Matkaile Eskolassa!

Eskolan kylän talot ovat mäntymetsien, harjujen ja peltoaukeiden ympäröimiä. Oma lukunsa on historiallisesti merkittävä Leppilammen kylä, jonka talot sijoittuvat kauniiseen järvimaisemaan. Kylälle on rakennettu Neljän lammen luontopolku. Reitin kokonaispituus on 12,5 kilometriä. Reitille nimen antaneet lammet ovat: Leppilampi, Varislampi, Viitajärvi ja Mustalampi. Luontopolulta on mahdollista valita myös lyhyempiä reittejä kulkijan kunnon ja kiinnostuksen yms. mukaan.

Eskolasta löytyy myös loistavia uimapaikkoja, kuten maauimala (Leppilammentie 8) ja Leppilammen uimapaikka (n. 2 km maauimalalta eteenpäin Leppilammentietä).

Metsäratamuseo ja metsäradan pienoismalli kertovat tärkeästä osasta kylän historiaa. Niiden tiimoilta löytyy myös erityinen reitti: Voit kulkea vanhaa metsäradan pohjaa kävellen, pyörällä tai jopa autolla. Reittiä kulkiessa voit seurata sen vaiheita Genius Loci -sivuston ja sovelluksen avulla.

Kesäteatterimme houkuttelee vuosittain Eskolaan 3000-4000 kävijää, ja moni heistä tutustuu myös muihin kylämme kohteisiin.

Voit yhdistää ruokailun ja/tai kahvituksen sekä erilaisia opastettuja kierroksia Eskolan eri kohteissa. Tarjoamme myös luentopalveluita kyläpalveluiden kehittämisestä. Yhteystiedot:

eskolan.kyla(at)kotinet.com, p. 044 947 9102

 

Majoituspalvelut Eskolassa