Eskolan Kyläpalvelu Oy

Eskolan Kyläpalvelu Oy on yli 130 osakkeenomistajan - nykyisten ja entisten kyläläisten sekä muiden kannattajien - omistama monipalveluyritys. Yhteiskunnallinen yrityksemme toimii 100% kylän palveluiden hyväksi, ja on kylien itse tuotettujen palveluiden edelläkävijä. Tavoitteenamme on tuottaa Eskolaan sellaisia palveluita, mitä kyläläiset tarvitsevat. Tarjoamme myös luento- ja opaspalveluita lähipalveluiden kehittämisestä. Toimipisteemme sijaitsee Eskola-talolla, kylän monipalvelupisteessä. Tervetuloa!

Eskola-talo

Koulutie 3, 69150 Eskola (ent. Hanhinevan koulu)

Eskola-talo on monipuolinen kehittyvä palvelukokonaisuus. Kattomme alta löydät Lounasruokala Pikku-Pässin, Tenavatallin päiväkodin, kyläkirjaston, omarahoitteisen koulun ja kyläpalvelutoimiston, josta saat tietoa mm. kotipalvelusta. Tervetuloa!

Avoinna arkisin pääsääntöisesti klo 9-15 tai henkilökunnan ollessa paikalla.

Palveluita koskevat tiedustelut Eskolan Kyläpalvelu Oy:n numerosta p. 045 1513 244 tai suoraan esim. päiväkodilta tai keittiöltä.

Eskolan Kyläpalvelu Oy täytti 13.10.2018 viisi vuotta! Lue tästä tarinamme.

 Eskola-talo

KOULU

Eskolan toimipiste on osa Lapinjärven kunnallista koulua. Esikoululaisista kuutosluokkalaisiin koostuva koululaisryhmä opiskelee Eskola-talon yläkerrassa sijaitsevissa luokissa kokoaikaisen opettajan ja koulunkäynninohjaajan avulla. Koulussa ovat vahvasti läsnä digitekniikka ja etäyhteydet, mutta myös perinteinen opetus lähiympäristöä hyödyntäen. Toimipiste on osa kolmevuotista (2018-2021) kokeilua, jossa mobiilikoulua kokeillaan ratkaisuksi pienten kouluyksiköiden säilymisessä. Tiedustelut ja oppilaaksiotto: Lapinjärven sivistystoimi

 

KIRJASTO

Eskolan kyläyhdistyksen omistama kirjasto sijaitsee Eskola-talon yläkerrassa. Kirjaston yhteistyökumppanina toimii Kannuksen kaupunginkirjasto, jonka kokoelmia voi tarvittaessa lainata myös kyläyhdistyksen kirjaston kautta.

Kirjasto on avoinna lounasruokalan aukioloaikoina arkisin klo 10.45 - 13 (voit lainata ja palauttaa kirjat ruokalan kassalla).

 

KOKOUS- JA KOULUTUSTILA OIVALLUS sekä JUHLASALI NÄYTTÄMÖLLÄ

Eskola-talon vuokrattavista tiloista löytyvät videotykki ja äänentoistolaitteet, muista myös lounasruokala Pikku-Pässin tilauspalvelut! Liikuntasalia vuokrataan eri tarkoituksiin, mm. liikuntakerhoille ja kansalaisopiston piireille.

Varaukset puh. 045-1513244

 

VUOKRATTAVAT ASUNNOT

Eskolan Kyläpalvelu Oy vuokraa kolmea asuntoa Eskola-talon pihapiirissä. Asuntoihin on tehty kylpyhuoneremontit ja pintaremonttia pari vuotta sitten. Tiedustele puh. 045-1513244.

 

 

 

henkilökunta

Henkilökuntamme Eskola-talolla