HanhiKukko ry

Vanhempainyhdistys HanhiKukko ry on vuonna 2009 perustettu yhdistys, jonka tehtävänä on toimia Tenavatallin päiväkodin lasten ja Eskolan kylän sekä lähialueen koululaisten hyväksi.

Eskolan kyläkouluryhmä

Yhdistys tukee toiminnallisesti ja taloudellisesti vuonna 2014 Eskola-talon koululaisryhmään siirtyneitä oppilaita. Ryhmä toimii kotikoululainsäädännön puitteissa, palkatun opettajan johdolla. Opetuksessa noudatetaan Kannuksen kaupungin opetussuunnitelmaa ja Kannuksen tarkastava opettaja seuraa säännöllisesti oppimistuloksia.

Pienessä omassa kyläkoulussa oppiminen tapahtuu oppilaiden yksilölliset tarpeet huomioiden, tehokkaasti ja mielenkiintoisesti. Vaikka Eskola-talolla on normaalit koulutilat oppilaiden käyttöön, myös koko kylä kohteineen on koululaisten oppimisympäristönä. Koulu poikkeaa kunnallisesta koulusta siten, että vastuu toiminnan kustannuksista ja oppimistuloksista on vanhemmilla. Ensin mainitussa vanhempainyhdistys on suuressa roolissa ja se tekee paljon töitä säilyttääkseen lapsille mahdollisuuden omaan lähikouluun. Olet tervetullut mukaan toimintaamme!

Osta työapua, tue toimintaamme!

Vanhempainyhdistys HanhiKukko ry tarjoaa maksullista työapua esimerkiksi ikkunan pesussa, pihatöissä ja muissa askareissa. Tulot käytetään yllä mainittuun tarkoitukseen. Ota yhteyttä, p. 0500-693098.

 

Mikäli tahdot tukea HanhiKukon toimintaa ja koulunkäyntiä Eskolassa, kannatusmaksun voi tallettaa tilille FI57 5108 0220 0555 78 (viestikenttään teksti ”kannatusmaksu”). Olemme kiitollisia tuestanne!
HanhiKukko ry