Eskolan Kyläpalvelu Oy

Eskolan Kyläpalvelu Oy on yli 130 osakkeenomistajan - nykyisten ja entisten kyläläisten sekä muiden kannattajien - omistama monipalveluyritys. Yhteiskunnallinen yrityksemme toimii 100% kylän palveluiden hyväksi, ja on kylien itse tuotettujen palveluiden edelläkävijä. Tavoitteenamme on tuottaa Eskolaan sellaisia palveluita, mitä kyläläiset tarvitsevat. Tarjoamme myös luento- ja opaspalveluita lähipalveluiden kehittämisestä. Toimipisteemme sijaitsee Eskola-talolla, kylän monipalvelupisteessä. Tervetuloa!

Palveluita koskevat tiedustelut Eskolan Kyläpalvelu Oy:n toimistosta p. 044 947 9102 / palvelevayhteiso(at)saunalahti.fi tai suoraan esim. päiväkodilta, kotipalveluista tai keittiöltä.

Lue tästä uusin toimintakertomuksemme

 

 

Eskola-talo

Koulutie 3, 69150 Eskola (ent. Hanhinevan koulu)

Eskola-talo on monipuolinen kehittyvä palvelukokonaisuus. Kattomme alta löydät Lounasruokala Pikku-Pässin, Tenavatallin päiväkodin, kyläkirjaston, Smartpost-automaatin ja kyläpalvelutoimiston, josta saat tietoa mm. kodin siivous- ja tukipalveluista. Tervetuloa!

Aukiolot

Lounasruokala Pikku-Pässi ark. 10.45 - 13

Pikku-Pässin kioski ark. 10-14

Smartpost-automaatti ark. 8-18

 

KIRJASTO

Eskolan kyläyhdistyksen omistama kirjasto sijaitsee Eskola-talon yläkerrassa. Kirjasto on avoinna lounasruokalan aukioloaikoina arkisin klo 10.45 - 13 (voit lainata ja palauttaa kirjat ruokalan kassalla). Kirjasto- ja arkistopalvelut

Sievin kirjastoauto pysähtyy parillisilla viikoilla keskiviikkoisin Eskolassa: Klo 9-9.20 Eskola-talolla, klo 15.20-15.35 Kylätalo Veturitallilla.

 

KOKOUS- JA KOULUTUSTILA OIVALLUS sekä JUHLASALI NÄYTTÄMÖLLÄ

Eskola-talon vuokrattavista tiloista löytyvät videotykki ja äänentoistolaitteet, muista myös lounasruokala Pikku-Pässin tilauspalvelut! Liikuntasalia vuokrataan eri tarkoituksiin, mm. liikuntakerhoille ja kansalaisopiston piireille.

Varaukset puh. 044 947 9102

 

VUOKRATTAVAT ASUNNOT

Eskolan Kyläpalvelu Oy vuokraa kolmea asuntoa Eskola-talon pihapiirissä. Asuntoihin on tehty kylpyhuoneremontit ja pintaremonttia pari vuotta sitten. Tiedustele puh. 044 947 9102.